DestinyNet 命理網

專業諮詢首選:命理網論命平台

Page 2 of 3 < 1 2 3 >
議題選項
議題評分
#2164811 - 2022-04-06 06:47:52 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: Herkules]
九流術士 離線
四季平安
文章數: 4176
張貼者: Herkules
張貼者: 九流術士

就算何時影有分別嗎?
屠殺平民就是屠殺平民,你不遣責俄軍,就挑雞毛來反駁,你說你多賤,多麼禽獸不如呢,人渣

日本以前屠殺平民那可多了,從未道過歉,
那些整天台日友好的台獨份子是「多賤,多麼禽獸不如呢,人渣」?
美國不說以前,就說最近幾年的戰事,屠殺平民那也可多了,也從未道過歉,
你九流術士譴責過嗎?譴責過那些替美國日本說好話的人嗎?
一個雙重道德的偽君子,應該是兩倍人渣吧!

又一個人渣分身,常常拿以前的說,以什麼民族大義,這是很久以前事,日本已經道歉多次,還是不斷說,老共只是用這些藉口不斷強化自己可以侵略台灣的理由,老共以前被侵略,不等於可以你現在可以有分身到處貼假新聞,傳假信息,屠殺人的理由

有一天共軍打過來,日本人更怕共軍侵台灣來幫守台灣,你們這些小粉紅當然想分化台灣跟日本啦

編輯者: 九流術士 (2022-04-06 07:07:25)

小弟算命先算過去和外貌, 以便驗盤, 如果算錯可能時辰有誤
但也請問命者無論對錯, 都回饋一下吧~~ 以便修正思路
謝謝 如小弟對問命者的時辰有懷疑, 小弟會再以新時辰驗證的, 可以私信給我, 或者加我skype : marsdivination
但問得太多我要收錢的喔, 我幫你看命, 但我沒欠你各位的

算事有緣八字占卜(英文: MarsDivination)app 已在Google Play 上架了,最新的用忌神分析功能不只是傳統一般以五行分析八字用忌神,而是分別以天干及地支分開把八字的用神和忌神抓出來,又有新加功能, 可以分析原局大運流年的天干地支刑沖克合穿關係等分析及命盤顯示, 可以知道其變化, 功能十分強大,以後不用擔心不會看八字了,而且還有很多功能值得大家留意
iOS用家要暫時等等啦

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marseightwords
↑回到頂端↑
廣告
#2164814 - 2022-04-06 07:13:49 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
九流術士 離線
四季平安
人類的共同敵人不是哪個民族,而是極權國家,一個人說了算,野心勃勃的國家,以前日本是,但日本已經改革了,但反觀今天是中共變成極權國家,俄羅斯已經發動了戰爭屠殺平民了,每個時代都有其敵人,反而用很多年前極權國家的事來辯護今天侵略屠殺人的合理性,根本就是人渣

謝謝 如小弟對問命者的時辰有懷疑, 小弟會再以新時辰驗證的, 可以私信給我, 或者加我skype : marsdivination

算事有緣八字占卜(英文: MarsDivination)app 已在Google Play 上架了,最新的用忌神分析功能不只是傳統一般以五行分析八字用忌神,而是分別以天干及地支分開把八字的用神和忌神抓出來,又有新加功能, 可以分析原局大運流年的天干地支刑沖克合穿關係等分析及命盤顯示, 可以知道其變化, 功能十分強大,以後不用擔心不會看八字了,而且還有很多功能值得大家留意
iOS用家要暫時等等啦

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marseightwords
↑回到頂端↑
#2164817 - 2022-04-06 07:22:46 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
Tears Everyday 離線
亢龍有悔
文章數: 899
張貼者: Tears Everyday

戰爭犯是世界上最重的最行,你不但不遣責,還幫助其辯護,你這種人不是人渣是什麼,反正我都不想要這種帳號,我現在就要罵死你們這些幫中共,俄軍說話的人渣

你是否知道
美國總統布什 川普
都為美軍的戰爭罪辯護
甚至將調查美軍戰爭罪的法官凍結財產
使法官無法繼續調查

戰爭罪不是戰爭,而且在戰爭中濫殺無辜,就憑你以上講的話都已經是假新聞啦,又是中共大外宣,在歐美做的假新聞,又轉回來轉貼,所以你們這些人人何時有報應

所有不合你偏見
都是中共大外宣假新聞?

美國聯邦行政命令第13928號
凍結國際刑事法院人員個人財產
理由國際法院人員正在調查美國之戰爭罪行

Blocking Property of Certain Persons Associated With the International Criminal Court

https://www.federalregister.gov/document...-criminal-court

本人律己甚嚴
所用資料皆是美國國家檔案
從未有一字是中共大外宣 大笑

↑回到頂端↑
#2164828 - 2022-04-06 08:56:41 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
老黄 離線
四季平安
文章數: 4295
楼主 眼中不能容污垢, 但也不必要大動肝火,

雖知中國 人才輩出,代代江山都有俊傑,由明末計有

明朝未年天地會反清復明 到義和團扶清滅洋

中崋兒女的抗日戦爭 變到 汪精衛的曲缐救國

蔣中正的反攻大陸 變到 馬英九的首戦即终戦

海外崋僑支持孫中山和國民党 變到 現在擁抱" 红"猫,逢美必反

由反蘇,打倒克魯曉夫 變到 挺俄無上限

何解? 識時務也 !( 懂得利害關係)

當65 公里長的裝甲強盗入村,破門入屋殺人放火,要求他们禮待村民, 是否過份?
日日用導弹炸民居醫院,和行刑式屠殺,结果都是一樣 !為何一個個行刑就不能接受?

恐怖屠殺平民是戦爭策略之一,使敵國震惊而讓步. 美國衛星在三月份以拍得照片,為何秘而不宣 ?

審戦犯? 是打勝一方的戦利品, 打輸的只能在犯人欄內 !

進入戦國時代, 還是一句,誰大,誰惡,誰正確, 有強權無公理. 宣傳戦是戦爭一部份,謊言重複, 断章取義, 轉移視缐, 打道德牌, 歪曲歷史, 表裡不一...見慣 !

編輯者: 老黄 (2022-04-06 10:55:03)
↑回到頂端↑
#2164842 - 2022-04-06 12:49:49 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
formula0106 離線
飛龍在天
文章數: 533
人類的共同敵人不是哪個民族,而是極權國家,一個人說了算,野心勃勃的國家,以前日本是,但日本已經改革了,但反觀今天是中共變成極權國家,俄羅斯已經發動了戰爭屠殺平民了,每個時代都有其敵人,反而用很多年前極權國家的事來辯護今天侵略屠殺人的合理性,根本就是人渣

你有冇睇晒俄點解要發動戰爭? 你唔去嘈美國佬攻打阿富汗?

美國佬點解一直要軍事咁強. 洗咁多錢落軍事上? 佢真係維持和平咁簡單?

你有冇做生意? 你知唔知一直都不公平對待嫁? 美國佬最懂利用.

你嘈都要嘈得合理. 用理據去嘈. 唔係一句抺黑就將人講小粉紅不青紅造白.

我成日話你地最叻就係言語藝術去抺黑任何人. 自由喎! 香港係黑暴期間講多句都比人打. 我真係想講放屁. 自由係你地把口講出來最諷刺

就算師兄平時大家有講2句. 我都忍唔住想出聲. 你地清醒下啦!
↑回到頂端↑
#2164843 - 2022-04-06 12:54:56 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
人應該分善惡. 唔應該分顏色. 唔知何時開始人只分陣營
↑回到頂端↑
#2164845 - 2022-04-06 13:08:54 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: formula0106]
九流術士 離線
四季平安
張貼者: formula0106

美國佬點解一直要軍事咁強. 洗咁多錢落軍事上? 佢真係維持和平咁簡單?

你有冇做生意? 你知唔知一直都不公平對待嫁? 美國佬最懂利用.

你嘈都要嘈得合理. 用理據去嘈. 唔係一句抺黑就將人講小粉紅不青紅造白.

我成日話你地最叻就係言語藝術去抺黑任何人. 自由喎! 香港係黑暴期間講多句都比人打. 我真係想講放屁. 自由係你地把口講出來最諷刺

就算師兄平時大家有講2句. 我都忍唔住想出聲. 你地清醒下啦!

阿富汗係支找911,美國佬係報仇,先撩者賤
美國佬出兵要經過國會,唔會好似俄軍,中共咁為左個人目的去出兵,屠殺平民

做生意係利益問題,但底線係唔能夠戰爭同濫殺平民

你就不分青紅造白啦,屠殺平民仲幫俄軍辯護有幾人渣,幾賤先講得出

呢d咪係中共洗到你腦囉,成日睇中共大外宣藍絲新聞咪就係咁囉,香港就係有你呢d咁ge仆街先會落得咁,令香港冇得普選,差d又好似大陸封城,唔知餓死幾多人,美國佬冇殺烏克蘭,個d無辜平民係俄軍行刑式殺,美國佬之前點,各國都有自己利益,各國都爭取自己利益,但冇人叫軍隊屠殺人,呢個係底線,你唔去遣俄軍,反而去怪美國,真係垃圾都不如

編輯者: 九流術士 (2022-04-06 13:16:04)

iOS用家要暫時等等啦

↑回到頂端↑
#2164847 - 2022-04-06 13:25:02 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天

阿富汗係支找911,美國佬係報仇,先撩者賤
美國佬出兵要經過國會,唔會好似俄軍,中共咁為左個人目的去出兵,屠殺平民

做生意係利益問題,但底線係唔能夠戰爭同濫殺平民

你就不分青紅造白啦,屠殺平民仲幫俄軍辯護有幾人渣,幾賤先講得出

呢d咪係中共洗到你腦囉,成日睇中共大外宣藍絲新聞咪就係咁囉,香港就係有你呢d咁ge仆街先會落得咁,令香港冇得普選,差d又好似大陸封城,唔知餓死幾多人,美國佬冇殺烏克蘭,個d無辜平民係俄軍行刑式殺,美國佬之前點,各國都有自己利益,各國都爭取自己利益,但冇人叫軍隊屠殺人,呢個係底線,你唔去遣俄軍,反而去怪美國,真係垃圾都不如

其實你真係自身修養都唔夠. 你唔入去坐牢? 推d 後生仔入去? 你地口講一套. 自己做另一套. 人性自私就係你呢種人.

我唔係比人洗腦. 係有睇有分析. 美國警察點對黑人? 你地冇人出聲? 只係度狗吠
↑回到頂端↑
#2164848 - 2022-04-06 13:26:58 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
仲有睇下歷史啦. 911點解會發生. 只係識睇鍾意既人就去同情. 其他第三國家點解咁慘就眼瞎心瞎.

你又學人老屈. 我邊一句講支持俄去打烏. 你地最叻就斷章取義. 無恥之徒

編輯者: formula0106 (2022-04-06 13:28:38)
↑回到頂端↑
#2164849 - 2022-04-06 13:28:04 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
你收聲. 最憎口賤只識講粗口. 自己唔夠人講就係你地D 冇文化. 推人去死. 最冇良心最黑心.

你地成年人最叻推青年人去死. 賤格下流.
↑回到頂端↑
#2164850 - 2022-04-06 13:30:19 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
仲有呀! 人地心情分享. 有支持自己睇法. 你地呢D 就出來吠話人冇良心.

但支持你地既就唔出聲話係命理網. 只係講政治. 口講一套. 行動又另一套.

最好全世界都得你地可以分享. 可以講. 真係痴孖線. 不知所謂
↑回到頂端↑
#2164851 - 2022-04-06 13:33:22 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
大陸封城餓死人. 又唔知你睇咩垃圾報導. 人無腦講多句都吐血. 令自己難受

我仔係大陸. 我公司有工人係大陸. 佢地係鬼同我一直溝通緊. 你唔好學人咁無腦. 清醒下啦

美國佬當恩人. 你呢D 人真係冇得藥醫.
↑回到頂端↑
#2164852 - 2022-04-06 13:41:34 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: formula0106]
九流術士 離線
四季平安
大陸封城餓死人. 又唔知你睇咩垃圾報導. 人無腦講多句都吐血. 令自己難受

我仔係大陸. 我公司有工人係大陸. 佢地係鬼同我一直溝通緊. 你唔好學人咁無腦. 清醒下啦

美國佬當恩人. 你呢D 人真係冇得藥醫.

https://youtu.be/sfnBJ0TS-Sc
https://youtu.be/Lza6ijXOtwc
https://youtu.be/yzOpGEE6xog
https://youtu.be/LIjwtdrFtjw
https://youtu.be/fPThIznxDzQ
https://youtu.be/4i0WA_zZALY
https://youtu.be/lJw0Ha57B_Q
https://youtu.be/yCzQ-gGTRaY
https://youtu.be/JdC7hYCK-t8

訂閱呢個頻道睇下啦,只係其中一些影片,全部係真實片段,你有公司係大陸,大陸咁大都唔係處處去城,淨係攞自己個度講有咩意思,今日未封到你個度就你仲好彩,你去睇下個d人被封成d人幾慘啦,仲係吹封城,真係垃圾,睇少d大陸微信微博,個人都醒d

編輯者: 九流術士 (2022-04-06 13:48:57)

iOS用家要暫時等等啦

↑回到頂端↑
#2164855 - 2022-04-06 13:54:49 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
我仔封左係房足足21日. 仲未比出房間. 你話呢? 佢餓死左. 做緊鬼魂每日呻冇自由. 只係有飽飯食.

用對腳. 用心去睇每一件事. 我唔係話中國絶對好. 佢地一樣有貪污, 一樣有黑心既人. 但美國佬同樣有問題. 但佢地都係為自己人民福利. 中國依家經濟寧願差都唔比病毒擴散. 香港前陣只係少少人數急升. 醫療都搞成咁. 幼童老年人出事一大堆. 如果真係似外國咁共存. 你知唔知真係要死幾多人?

我唔係有工廠. 我都係打工. 我只係有同事要每日溝通. 出貨安排. 因為大陸政府控制嚴謹. 我地所有野都好難正常出口. 唔係你講到獨裁封城. 你地永遠都只係識偏激. 後生仔唔識諗. 因為佢地仲係細. 但你地成年人利用佢地將來幫你地呻訴. 最後佢地承擔後果. 我真係覺得你地呢種人不負責任. 亦非常自私.

不過各自有理據. 大家意見不同. 都唔應該去攻擊或滅絶任何人既表逹. 就好比一幅圖. 有人睇法唔同好正常.

但你撫心自問. 香港從咩時候起. 只係識搞顏色? 你有必要咁針對性? 我都見到台灣人有支持日本反中. 我都好理解佢地. 但唔係支持. 不過我唔會好似你咁睇唔順眼就惹人囉!
↑回到頂端↑
#2164857 - 2022-04-06 13:58:07 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: formula0106]
九流術士 離線
四季平安
我仔封左係房足足21日. 仲未比出房間. 你話呢? 佢餓死左. 做緊鬼魂每日呻冇自由. 只係有飽飯食.

用對腳. 用心去睇每一件事. 我唔係話中國絶對好. 佢地一樣有貪污, 一樣有黑心既人. 但美國佬同樣有問題. 但佢地都係為自己人民福利. 中國依家經濟寧願差都唔比病毒擴散. 香港前陣只係少少人數急升. 醫療都搞成咁. 幼童老年人出事一大堆. 如果真係似外國咁共存. 你知唔知真係要死幾多人?

我唔係有工廠. 我都係打工. 我只係有同事要每日溝通. 出貨安排. 因為大陸政府控制嚴謹. 我地所有野都好難正常出口. 唔係你講到獨裁封城. 你地永遠都只係識偏激. 後生仔唔識諗. 因為佢地仲係細. 但你地成年人利用佢地將來幫你地呻訴. 最後佢地承擔後果. 我真係覺得你地呢種人不負責任. 亦非常自私.

不過各自有理據. 大家意見不同. 都唔應該去攻擊或滅絶任何人既表逹. 就好比一幅圖. 有人睇法唔同好正常.

但你撫心自問. 香港從咩時候起. 只係識搞顏色? 你有必要咁針對性? 我都見到台灣人有支持日本反中. 我都好理解佢地. 但唔係支持. 不過我唔會好似你咁睇唔順眼就惹人囉!

成日都講你個度,廣東有錢,疫情又未算好多咪好囉,你個仔咪有啖好食囉,睇下北上d啦人地上海封城到處慘況,好彩香港冇跟,唔係就好似佢地咁,仲係度吹奏中共呢班貪官惡魔幾咁偉大,有幾on9先會咁

反中係因為中共只為其官員利益,唔理人民,只為所謂什麼民族大義就犧牲人民利益,而個d咩大一統其實只係為左領導人豐功偉績而做

民主唔係最好,唔可以解決所有問題,但可以阻止一個最差獨裁者做落去

編輯者: 九流術士 (2022-04-06 14:01:44)

iOS用家要暫時等等啦

↑回到頂端↑
#2164859 - 2022-04-06 14:00:53 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
大陸我識窮人. 亦識有錢做生意既人. 我仔用對腳行左不同省. 比佢真正用心用腳去睇中國. 佢亦會有不滿一部份中國人既自私. 亦有談天既中國人. 我只係講多句. 人係分善惡. 唔係分國籍. 唔係分顏色. 唔係分你心中個套唔支持就係冇良心.

如果你咁仇自己有黃色血統. 你可以去漂白. 但真係變到自己唔係中國人? 你可以自欺欺人. 因為人永遠都係活係自己空間. 祝你好運.
↑回到頂端↑
#2164860 - 2022-04-06 14:01:19 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: Herkules]
依法不依人 離線
雙喜臨門
文章數: 2899
張貼者: Herkules

日本以前屠殺平民那可多了,從未道過歉,
那些整天台日友好的台獨份子是「多賤,多麼禽獸不如呢,人渣」?
美國不說以前,就說最近幾年的戰事,屠殺平民那也可多了,也從未道過歉,
你九流術士譴責過嗎?譴責過那些替美國日本說好話的人嗎?
一個雙重道德的偽君子,應該是兩倍人渣吧!

神棍信的是英美宗教,他之前說過川普大勝,說大陸負債是gdp的300%以上,幾乎都拿不出證據,人渣專門來污辱論壇的

預設立場就是一個人的偏好和信仰,無法改變它的溝通終將無效
↑回到頂端↑
#2164861 - 2022-04-06 14:06:27 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
飛龍在天
我媽個鄉下係好偏遠. 係好窮鄉村. 我媽出世就冇讀過書. 佢係老豆用人民幣RMB500 買返來的. 佢個鄉下落後. 今時今日都唔係發逹地方. 但你講既封城餓死人. 佢個度仲未發生. 當你講佢個度只係例外. 有其他窮既地方死人我唔知. 反而美國人. 傳播界就叻過我啦! 佢地影到好多相. 好多證據. 所以令你地知真相

香港太子又係死左好多人. 所以你地幫佢地報仇. 有腦好唔好? 清醒啦! 得唔得? 去太子站好多鬼魂. 全部都係你地既人.

勞氣. 唔想再講. 你自己繼續
↑回到頂端↑
#2164862 - 2022-04-06 14:10:12 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: 九流術士]
九流術士 離線
四季平安
香港死左咁多人就係好多老人睇左中共假新聞,唔去打疫苗,或打科興垃圾疫苗,港大都證實左科興疫苗差又時效短,因中共大外宣都唔知間接害死幾多人

iOS用家要暫時等等啦

↑回到頂端↑
#2164863 - 2022-04-06 14:12:22 Re: 好心整治一下時事台, 真是看不過眼 [Re: formula0106]
九流術士 離線
四季平安
我媽個鄉下係好偏遠. 係好窮鄉村. 我媽出世就冇讀過書. 佢係老豆用人民幣RMB500 買返來的. 佢個鄉下落後. 今時今日都唔係發逹地方. 但你講既封城餓死人. 佢個度仲未發生. 當你講佢個度只係例外. 有其他窮既地方死人我唔知. 反而美國人. 傳播界就叻過我啦! 佢地影到好多相. 好多證據. 所以令你地知真相

香港太子又係死左好多人. 所以你地幫佢地報仇. 有腦好唔好? 清醒啦! 得唔得? 去太子站好多鬼魂. 全部都係你地既人.

勞氣. 唔想再講. 你自己繼續

如果香港政府肯做獨立調查根本就唔會有咁多人懷疑太子站有冇死人,所有野都係中共想蓋事實,逼到香港人做出的反抗

iOS用家要暫時等等啦

↑回到頂端↑
Page 2 of 3 < 1 2 3 >

板主:  站長 
Google 搜尋
七嘴八舌
Facebook 塗鴉牆
最多貼文者 (30 天內)
愛因斯坦 228
CHC 78
kit13 73
元利 73
rblin 60
jcj 57
bluenwater 46
cheng1969 46
紅兒 45
Quantacy 44
yungshow 41
圓仔寶寶 31
魯夫 29
hui 26
Rie 25
最新議題
不是得到就是學到
by rblin
今天 at 03:02
目前失業. 問一下今後的事業運
by kicen
昨天 at 13:43
成長、成熟、成為「成人」的樣子
by bluenwater
昨天 at 13:06
世上有四件事無法長久
by rblin
昨天 at 06:20
想請教大家應否買房子?
by Shing008
今天面試的工作能成嗎?
by 百忍成金
問5/13生活狀態:種得藍田璧一雙
by 圓仔寶寶
問國曆6月上旬生活狀態 (損之賁)
by 圓仔寶寶
如何刪除文章
by Rie
問2024年運勢--虛空結願保平安
by 圓仔寶寶
曾經的夢
by rblin
請問站長 為何農曆會不同?
by 五福
各位老師好~在下為台灣桃園人/男性,自己
從事景觀設計工作室。近年覺得運勢低迷,想
詢問是要繼續堅持,還是回去上班或轉職好

by UVKYT2
想請問適合轉職時間及姻緣
by cassiopeia
去前7月占長榮海運股價的卦象
by 浮光雲影
破陣子.初夏獨傷
by 草山人
試占"中東戰火下的兩個男人&q
uot;,以尼坦雅胡為世,拜登為應。

by CHC
最好的“護身符”
by rblin
2024/6/2考場該選屏東、台中、桃園
哪一個?

by 笨人
顧頡剛的周易卦爻辭
by cheng1969
夢見陰兵過路
by liuchen
請問2024年適合轉行嗎?事業上有什麼需
要注意的?

by 放羊羊
試占"汪洋裡的一條破船 台灣如何求生"之意象,以台灣為
世。

by CHC
對一切人事物禮敬
by rblin
誰在線上
0 線上使用者 (), 189 Guests and 100 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
最新使用者
郭老, 鈞鈞, 洞房花燭夜, KKleaung, Tmy
81748 註冊使用者
討論區統計
81748 使用者
54 討論區
220884 議題
2141966 文章

最高線上使用者: 1162 @ 2018-05-29 02:51:45

本站是個命理討論的園地,如果您要問命,請務必詳閱各板板規,遵守發問規則,不要只留個生日或是命盤, 其他什麼都沒提。貼命盤的方法請特別注意算完命盤後的文字說明,不要貼個沒人看懂歪七扭八的命盤, 貼錯命盤及未遵守板規者,文章很有可能被不預警刪除 另外,如果您提了問題,而有人回覆的話,不論對與錯,請務必多上來回應論命者, 我們不歡迎那種提了問題就等人回答,也不回應的人。我們需要的是,「良好的互動」及「長期的追蹤」。
本站大多數的討論區都得要註冊才能發言,您若是要張貼討論,請務必註冊為使用者, 如果您忘了您的密碼,請在登入」的畫面, 輸入您的帳號,再按一下我忘記我的密碼了」, 此時系統會寄一封信到您當時註冊的 Email 信箱裡面, 裡面則附有一個臨時密碼,請您拿到密碼後用此臨時密碼登入。登入之後可以在 編輯個人檔案」裡面修改成您習慣的密碼。
本站推薦瀏覽器: Firefox Chrome Safari
logo