紫貪酉問事業愛情,謝謝

貼文者 : : Heisiu

紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-16 09:20:56

------------------ 紫微斗數命盤製作程式 命理網專用版 ------------------
|
武破天空 |天台三 | |天太八天 |
|
曲軍福亡 |廚輔台 | |機陰座空 |
|平平
|旺 |廟 |得利 陷 |
| 29|
30| 31| 孤 32|
|46-55 癸巳|36-45 甲午|26-35 乙未|16-25 辰
丙申|
------------------+------------------ ------------------+------------------
|
天截恩寡 | |紫貪祿 身命|
|
使路光宿 | 陰男國曆 80 年 9 月 27 日 子 時生 |微狼 |
|平得
| |旺利得廟 宮宮|
|
天天 28| 辛未農曆 80 年 8 月 20 日 子 時生 | 33|
|56-65 壽才壬辰| |6-15 丁酉|
------------------
命宮在酉 身宮在酉 命主文曲 身主天相 ------------------
|
鳳翡 | |文鈴天旬 |
|
閣廉 | 火六局[山下火] 生肖[羊] 重 5兩 4錢 |昌星貴空 |
|
| |陷陷廟廟 |
| 27|
流年 104 歲次乙未 大限丙申 虛歲 25 |祿 34|
|66-75 辛卯| |116-125 戊戌|
------------------+-
LFDSK-V1.6.i-(c)-Georgikawa-1993,99-+------------------
|
天解封 |廉七天破 | |地地天天龍 |
|
傷神誥 |貞殺虛碎 祿| |劫空巫哭池 |
|
|利廟 |廟 |得 |
| 26| 25| 36| 旬 35|
|76-85 庚寅|86-95 辛丑|96-105 庚子|106-115 空己亥|
------------------ ------------------ ------------------ ------------------

背景資料
本人大學學歷,該學校算是非常不錯的大學
本人讀書資質還不錯,數理方面特別強
但是,本人也曾有因為想入更好的學校而重考
本人家境清貧
有一哥一姊,姊比哥大
姊姊對我好
哥哥跟我不說話
父親對家人不錯,但思想有點頑固
母親對我很好,就是甚麼都愛管而已
父母都學歷低
戀愛運氣不好
有數次戀愛經驗
但都很快分開而且無疾而終
財運也不好
賺到的錢存不起來

補充資料:

1. 農曆出生---年---月---日---時
2. 西曆出生1991年9月27日早子時(男)
3. 身高171公分 体重150磅
4. 身形 (中等)
5. 有否減肥或因疾病或服食藥物令身形改變---(有)
6. 骨格---(較幼)
7. 眼形---(大) 有否眼白多眼珠少?(有,下三白眼)
8. 眉骨---
9. 眉毛(天生)---
10. 顴骨---
11. 鼻子---(大)
12. 面形---(較闊)
13. 廛痣部位---
14. ★詳細出生地點---(香港九龍)
15. ★出生時間(00:55)---是否有減去日光節約時間(台灣地區) (否)
16. ★姓別(男)
17..出生國家或詳細省份
18. 出生資料來源---(父母口述)
19. ★近年發生大事:
20. 被困擾之病痛:
(皮膚差,易有痤瘡)
21. ★欲詢問事件---
22. ★目前居住地 (香港)

愛情
1.何時遇到將來的老婆?
2.將來的老婆家境如何?

事業
1.本人適合向甚麼行業發展?工程師?政治界?軍警界?
2.本人將於本年參與選舉,能否當選?若否,四年後再參選的話能否當選?
3.本人命運較好的大運是26-45嗎?
4.就命盤看來,本人富貴有成的機會大嗎?(當然,即使機會低我也不會放棄)

另問,本人福德宮雙忌 刑忌夾印是怎麼回事
貼文者 : : silver_rate

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-17 00:52:05

適合向 政治界,軍警界行業發展
貼文者 : : 吳夏泉

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-17 11:43:01

當上班族吧!

業務相關似乎可以試試
貼文者 : : 回到過去

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-17 15:58:17

勞心又勞力,適合做警察

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-17 17:09:06

總括來說是武職的命?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 01:36:03

這個盤真的是我的嗎?
有需要定盤嗎?
另外,老師們能否解答本人愛情運如何
貼文者 : : eastwest

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 13:30:12

呢個時辰係特別麻煩,可能係前一日夜子亦可能係你現在嘅早子.你係咪喜歡越級挑戰?定係成班人咁做,我焗住都要咁做?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 14:34:17

我是早子時辰
喜歡越級挑戰是有的
跟隨同伴的做法也是有的

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 16:33:53

u misunderstand my point,I know your birth time what I mean is,the midnight 12:00 timeline is the modern standard of a new day starting time,but u know ziwei fortune telling is an ancient thing,at that time 12:00 midnight is not a new day starting time,anyone born between 23:00-01:00 should handle carefully what the exact birthday is.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 17:36:47

ok In your real life ,do u find it always dealing with superior or high ranking level things,like a dept head or a founder of a group, even anything about the head like hair style related?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 22:04:14

算是
我打工的時候高層常找我
選舉期也認識不少有地位人士
貼文者 : : Esteve

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 23:03:18

此命很有人緣,應往政界發展,只要不貪財貪汙,好色傷身,且能潔身自愛,必能有富貴.

福德宮的問題就是:因你福報不夠,所以貪汙必入獄,好色必破財.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-21 23:17:32

十分準確
謝謝老師
另外,我想問我的正緣是怎樣的女生?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 00:14:08

one is 'sort of' the other is 'precisely'
obviously u cant see the tri.....that's ok.

girls' relation: either u or the girl doesnt want to be bother,want to be left alone,or to handle things alone with no intervention or involve others??

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 01:35:35

其實都準
請老師不要見怪
我跟對方其中一個不想被騷擾(對)
我跟對方其中一個想離開(對)
我跟對方其中一個想專心做事不被干涉(通常是我不是對方)
我跟對方其中一個正跟別人交往(通常是對方在交往我追不到)
貼文者 : : 觀客

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 03:23:13

那一年考大學失敗?放鎊時間是...?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 03:43:49

2010 考得進大學
只是想要考更好的學校才重讀

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 12:28:15

張貼者: Heisiu
十分準確
謝謝老師

會幫你打理一切,能幹的女生.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 13:46:39

張貼者: Esteve
張貼者: Heisiu
十分準確
謝謝老師

會幫你打理一切,能幹的女生.

謝謝老師
那她家境、學識好嗎

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 13:59:07

學識好但家境一般, 因你的太陰星並非在廟旺, 福德宮也不是很好.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 14:24:05

謝謝老師
那就是說
我要近女色,一就是可能花錢,二可能因此破財
然後自己和正緣家境都不是很好
要富貴就要自己辛苦努力
對嗎

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-22 15:32:29

當然!

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-25 20:46:47

另外,我想知道何時有機會再交到女朋友

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-27 00:21:32

can i say the problem is over exposed or because in public places,so its not proper to get to know a girl under such
conditions?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-27 09:53:26

有時候因為大家都認識我
而且要選舉
因此要注意形象
不可以太輕挑
與工作上認識的異性太親近的話
一是我不能盡信對方
二是我害怕有醜聞
所以我要從其他渠道認識吧

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 10:38:43

thats right,try a different field that is 100% not related to ur present environment,what you/she do will not affect each other's present stability,but within this year I think its hard to do so.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 10:52:33

but dont do it in a rush,if u try to hurry up ur relation with her u will lost that girl very fast too.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 11:32:35

而且喜歡的女生一般都有男友了
我今年真的沒機會了?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 11:55:12

u have someone in mind already now?i think possibly no this year.u see,u are rush.
貼文者 : : 大內高手

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 12:21:04

請問你是否與手足相差至少5歲以上??你身強體健 活力十足 桃花多 十七歲後是否常會遇到有男友 已婚 離婚的異性??你人積極進取 對於名利 也汲汲營取 做事也很幹練 各方黑白力量都友交陪??也很受貴人重視 因為你的能力相當好??

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 12:46:05

do u investigate the/others' house/living environment to see any problems/violations or make sure regulations/rules are followed?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 14:02:37

張貼者: 大內高手
請問你是否與手足相差至少5歲以上??你身強體健 活力十足 桃花多 十七歲後是否常會遇到有男友 已婚 離婚的異性??你人積極進取 對於名利 也汲汲營取 做事也很幹練 各方黑白力量都友交陪??也很受貴人重視 因為你的能力相當好??

姐姐大我超過5年 哥哥大我3年 異性緣普通 桃花有是有 但都是爛桃花 戀愛最長不過兩個月 近年常遇到的是有男朋友的女性 已婚的有幾個 離婚的不多 積極進取追求名利是對的 做事能力是不錯的 政界 法律界 專業界 坐過牢的朋友都有 貴人重視我是因為我看全盤局勢看得準確

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 14:25:36

回應eastwest老師:
我心中當然已有對象
對方有男友 最近沒聯絡了
半年才見一次
但我知道沒機會
所以也有認識其他女生
不過她們大多都有男友了
至於房子的風水我不太懂
但應該是有影響吧

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 18:00:08

I mean ,is that some of your job duties?to monitor the public places?

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 18:16:56

解決社區民生問題
向政府官員反映意見

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-28 18:49:25

Do u have doubtful boss or parents,they think things are always have something behind or conspiracy,even it looks so clear and straightforward in front of their eyes.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-29 01:35:09

對,父親是思想落後而固執

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-29 12:55:16

其實
每次想起她有男友
我都很痛苦

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-29 14:44:58

understood,it is because u are now in a bitter-love mindset time frame,that affects your mind and thoughts,makes u tend to like the bitterness(yes u actually enjoy it) of not having the one u love.when u lost her u want/love her even more than before,but u will be better in the next time frame staring next year.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-29 15:08:37

is she the eldest girl or only girl in her family?or she is a very independent person.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-08-29 15:38:39

謝謝老師
沒錯我是有時會享受沉浸在抑鬱的感覺
這個很準
如果明年感情會變順
那就好

她是最小的女兒 有一個姐姐
我沒有跟她在一起過
暗戀了她好幾年而已
她外表很樂天、隨和
內心是有很堅持、獨立的一面

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-09-05 07:22:54

老師不在嗎

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-09-05 14:31:21

我呀?我以為完左。

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-09-06 14:10:38

看看老師還有沒有其他提點

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-09-08 11:09:25

it takes days or even months to study and explain ones life,its not a easy fastfood job,the problem is i type chinese so slow and my english is not good enough to express what i really want to say.

are u good at pretending or disguise?that is,to makes things look real or seems enthsiastic about it
but in fact its something easy come and go.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-09-08 16:29:06

老師英語還不錯
可以用英語
你說得對
我是很會掩飾和壓抑自己的人
我天生就有這個能力
而且近年還主動地去提升這方面的能力
因為我需要更多盟友而不是敵人
有時候明明不用這樣
還是為了保護自己而要隱藏自己內心想法

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-09-08 18:06:55

and even its a disguise,it has no evil intention at all,just wanted to make things smooth or user friendly,in modern words its presentation.like a movie,if too hardcore that will result in less box office.

and u wanted to dominate a certain area/field,may b its not the whole world,but at least within that specific area u are the head.and that is also the reason of disguise.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-10-03 23:17:04

找不到女朋友
何時才找得到女朋友
請指點
謝謝

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-10-04 00:02:51

明年農曆正月有機會.

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-10-04 01:26:58

張貼者: Esteve
明年農曆正月有機會.

謝謝
出現的對象是我喜歡的嗎
能長久嗎

Re: 紫貪酉問事業愛情,謝謝 - 2015-10-05 20:18:35

這陣子感情超不順
何時才能順心